Samarbejde med Visit Aarhus

Kultursamvirket og VisitAarhus har indgået et vidensdelings-samarbejde.


Samarbejdet er i sin spæde start, og samarbejdsformen er ved at blive til. Men vi ser frem til at kunne give jer løbende opdateringer over de kommende store begivenheder, og muligheder der opstår der med.

TIPS TIL MARKEDSFØRING FRA VISITAARHUS

KulturNaut er stadig vigtig
VisitAarhus og Turistguiderne i byen bruger KulturNaut til at orientere sig om hvad der sker i byen. Det er derfor vigtigt at I løbende opdater jeres arrangementer på platformen www.kulturnaut.dk.

Brug #visitaarhus
Mere end 33 tusinde følger VisitAarhus på Instagram. Ved at tilføje #visitaarhus på jeres opslag giver i mulighed for turister og VisitAarhus medarbejder for at nemmer at finde jeres opslag.

Store events i Aarhus
På VisitAarhus.dk kan I se hvilke store events der kommer. Det giver et godt overblik over, hvornår der er mange turister i byen og hvorfor. Find dem her: https://www.visitaarhus.dk/aarhus/det-sker/aarets-stoerste-begivenheder

Krydstogtskibe
Her finder du en liste over forventede ankomst tider for byens mange krydstogtskibe. VisitAarhus kan aldrig 100% garantere, at et skib kommer i havn. Især ikke i disse tider, hvor der sker meget i verden og også i krydstogtbranchen. Læs mere her: https://www.visitaarhus.dk/krydstogt/krydstogtanlob-2022

Følg VisitAarhus på LinkedIn
På LinkedIn kommer der løbende informationer omkring VisitAarhus arbejde og fremtidige projekter. fx frivillighedsprogrammet, fokus på den gode medarbejder, fyraftensmøder m.v.