Fyraftens-workshop med Holger Blok

Fyraftens-workshop i Kultursamvirket

mandag d. 21. januar 2019 kl. 16-18 i Kunsthal Aarhus.

Få hjælp til at dokumentere, hvordan arbejdspresset udvikler sig i din organisation!

 

Vi starter året op med en workshop under kyndig vejledning af cand.oecon. Holger Blok.

Formålet er at vi hver især får klarhed over, hvordan tilskuddene i vores eget organisation følger udviklingen i aktiviteter: løber vi hurtigere for de samme penge, eller følger arbejdsressourcerne nogenlunde med aktivitetsniveauet? Holger tager udgangspunkt i tal fra Kunsthal Aarhus, som inspiration til, hvad vi hver især har brug for.

Medbring dine årsregnskaber fra tidligere år (mindst 3 år og gerne op til 10 år tilbage), så viser Holger os med udgangspunkt i erfaringer fra Kunsthal Århus nogle regnemodeller for, hvordan vi kan synliggøre arbejdsindsatsen. Det vil måske også være en god idé at medbringe en PC eller tablet.

Udover at se på aktivitetsniveau og mandskabsressourcer vil vi tale om arbejdsforhold i kulturorganisationer generelt: hvad presser os, og kan vi synliggøre dette pres? Er det f.eks. mere krævende end givende at have løbende udskiftninger i medarbejderstaben i form af projektansættelser, løntilskud, praktikker, frivillige? Og hvordan håndterer man en eksistens på midlertidige støtteordninger samtidig med, at der er behov for stabilitet?

Kom og vær med til at diskutere dine arbejdsforhold sammen med dine kollegaer i Kultursamvirket og få tid til at udarbejde dokumentation for situationen i din egen institution.

Tilmelding: Senest 17. januar kl. 12:00 til Elisabeth Wedderkopp formand(at)kultursamvirket.dk

Workshopper er kun for medlemmer af Kultursamvirket. 

Hent som PDF her